miércoles, 27 de julio de 2011

Ayuntamiento de La Vall d'Uixó (Castellón), referente a la convocatoria para proveer una plaza.

http://buscotrabajoanticrisis.blogspot.com/


En el Boletín Oficial de la Provincia número 85, de 12 de julio de 2011, se han publicado íntegramente las bases que han de regir la convocatoria para proveer una plaza de técnico de administración general, perteneciente a la escala de administración general, subescala técnica, mediante el sistema de oposición, en turno libre.

La presentación de solicitudes será en 20 días naturales, a contar desde el siguiente al de la publicación de este anuncio en el Boletín Oficial del Estado.

Los sucesivos anuncios referentes a esta convocatoria, cuando proceda de conformidad con las bases, se harán públicos en el Boletín Oficial de la Provincia y en el tablón de anuncios.

La Vall d'Uixó, 12 de julio de 2011. El alcalde presidente: Óscar Clavell López.

VERSION EN VALENCIANO

Resolució de 12 de juliol de 2011, de l'Ajuntament de la Vall d'Uixó (Castelló), referent a la convocatòria per a proveir una plaça.

En el Butlletí Oficial de la Província número 85, de 12 de juliol de 2011, s'han publicat íntegrament les bases que han de regir la convocatòria per a proveir una plaça de tècnic d'administració general, pertanyent a l'escala d'administració general, subescala tècnica, mitjançant el sistema d'oposició, en torn lliure.

La presentació de sol·licituds serà durant 20 dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de l'Estat.

Els successius anuncis referents a aquesta convocatòria, quan siga procedent de conformitat amb les bases, es faran públics en el Butlletí Oficial de la Província i al tauler d'anuncis.

La Vall d'Uixó, 12 de juliol de 2011. L'alcalde president: Óscar Clavell López.

No hay comentarios:

Publicar un comentario